Users Viewing Problem

  • Robb
  • Robb's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Open Boarder
  • Open Boarder
More
11 years 7 months ago #3880 by Robb
Robb created the topic: Users Viewing Problem
Hi Rob, hope you and Elise had a good new year.

When viewing this morning I noticed that the following list of viewers was shown on the main Forum page:

) Robb , Lurch8252 , elvee , Lurch8252 , Lurch8252 , Lurch8252 , Lurch8252 , Lurch8252 , Lurch8252 , Lurch8252 , Lurch8252 , CiCoch , Lurch8252 , (4) Guests

Seems the system is showing Lurch many times.

Regards

Robb

Rob B

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 7 months ago #3881 by Lurch8252
Lurch8252 replied the topic: Re:Users Viewing Problem
Robb wrote:

Hi Rob, hope you and Elise had a good new year.

When viewing this morning I noticed that the following list of viewers was shown on the main Forum page:

) Robb , Lurch8252 , elvee , Lurch8252 , Lurch8252 , Lurch8252 , Lurch8252 , Lurch8252 , Lurch8252 , Lurch8252 , Lurch8252 , CiCoch , Lurch8252 , (4) Guests

Seems the system is showing Lurch many times.

Regards

Robb


:woohoo: I'm popular!!!

Please Log in to join the conversation.

  • Teratyke
  • Teratyke's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Is one ever enough?
More
11 years 7 months ago - 11 years 7 months ago #3994 by Teratyke
Teratyke replied the topic: Re:Users Viewing Problem
Hi Robb
Happy new year to you too hope you have a good 2009. We've been away so I've had quite a backlog of things to sort out, sorry for the delay getting back to you.
Thanks for drawing that to my attention. I will look into it, but it seems to be just something that happens with lurch so it could be a problem with her connection/computer generating multiple logons.
I'll report back here if I make any progress, but thanks for letting me know. I rely on people letting me know when they find problems to help me improve the site.
All the best
Rob
Last Edit: 11 years 7 months ago by Teratyke.

Please Log in to join the conversation.

  • Robb
  • Robb's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Open Boarder
  • Open Boarder
More
11 years 7 months ago #3996 by Robb
Robb replied the topic: Re:Users Viewing Problem
Hi Rob,
I tried multiple connections using seperate instances of Internet Explorer and your site coped fine with it. Maybe Lurch's PC doesn't accept cookies and your software uses them to determine if the user is already logged in? Just a suggestion.

Regards
Rob

Rob B

Please Log in to join the conversation.

  • Teratyke
  • Teratyke's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Is one ever enough?
More
11 years 4 months ago #8837 by Teratyke
Teratyke replied the topic: Re:Users Viewing Problem
HI Rob
After much investigation, this seems to be a caching problem (with the site, not the browser). Waiting for a couple of software updates to fix...
Thanks for testing the multiple browsers though.
Rob

Please Log in to join the conversation.

  • hairybeasty
  • hairybeasty's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
10 years 3 months ago #22640 by hairybeasty
hairybeasty replied the topic: Re:Users Viewing Problem
Hi Rob,just a quick question,top user bar shows 10 named users viewing,bottom one shows 4 named users viewing,which one is correct?

Please Log in to join the conversation.

  • Teratyke
  • Teratyke's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Is one ever enough?
More
10 years 3 months ago #22676 by Teratyke
Teratyke replied the topic: Re:Users Viewing Problem
mm yes bit odd that, thanks for pointing it out. The top one I think. Must be a bug that came in with the last update.
Rob

Please Log in to join the conversation.

  • hairybeasty
  • hairybeasty's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
10 years 3 months ago #22919 by hairybeasty
hairybeasty replied the topic: Re:Users Viewing Problem
Nope,its deffo the bottom one.Just click on the names in the top bar and you will see that most are offline.They dont dissappear for ages maybe not until the 90 min time out period.

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 8 months ago #30201 by Joerg Yoki
Joerg Yoki replied the topic: Re: Users Viewing Problem
Hello Rob,

I have a problem on my PC.

I will of the second page by "Recent Topics" and become this information of my screen:

( www.scottish-deerhound.co.../page-2/sel-720 )

Copy :
"500 - Kunena function "latestmessages" not foundYou may not be able to visit this page because of:

1.an out-of-date bookmark/favourite
2.a search engine that has an out-of-date listing for this site
3.a mistyped address
4.you have no access to this page
5.The requested resource was not found.
6.An error has occurred while processing your request.
Please try one of the following pages:

•Home Page

If difficulties persist, please contact the System Administrator of this site.
Kunena function "latestmessages" not found "




Thanks for your help.

Regards
Joerg and Yoki dh:)
The following user(s) said Thank You: Teratyke

Please Log in to join the conversation.

  • Teratyke
  • Teratyke's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Is one ever enough?
More
9 years 8 months ago #30204 by Teratyke
Teratyke replied the topic: Re: Users Viewing Problem

Joerg and Yoki wrote: Hello Rob,

I have a problem on my PC.

I will of the second page by "Recent Topics" and become this information of my screen:
...
Thanks for your help.

Regards
Joerg and Yoki dh:)

Hi Joerg
I think I've found the problem and fixed - Did you access the page the page with the broken link by clicking "more topic =>" on the front page of the site, then click page 2?
If so then I too had this problem. I have - I hope- fixed.
If you are still getting an error could you send me the address of the page you are clicking from (the last working page), as well as the error?
Thanks for posting
Rob
The following user(s) said Thank You: Joerg Yoki

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 8 months ago #30206 by Joerg Yoki
Joerg Yoki replied the topic: Re: Users Viewing Problem

Teratyke wrote: Hi Joerg
I think I've found the problem and fixed - Did you access the page the page with the broken link by clicking "more topic =>" on the front page of the site, then click page 2?
If so then I too had this problem. I have - I hope- fixed.
If you are still getting an error could you send me the address of the page you are clicking from (the last working page), as well as the error?
Thanks for posting
Rob


Hello Rob,

Thanks for your fast help.
It is now o.k., I can see the second page. :)

All the best
Joerg and Yoki dh:)

Please Log in to join the conversation.

Moderators: Joerg Yoki
Time to create page: 0.574 seconds
Powered by Kunena Forum